Een activiteit van de Badge Groep: www.badge.nl
Telefonisch bestellen? 0174 – 528038
Winkelwagen

U heeft geen producten in uw overzicht.

Over Pro Badge BV

Pro Badge Groothandel

Pro Badge maakt als B2B groothandel al 35 jaar deel uit van de Badge Group. Pro Badge levert sinds 1977 officieel gelicenseerde en promotionele artikelen aan de detailhandel. Menig sportzaak, speelgoedwinkel en tabak & giftshop hebben de officiële merchandise en fanartikelen reeds in hun assortiment opgenomen. Pro Badge levert deze populaire en aansprekende producten vanuit het kantoor/magazijn in het centraal gelegen Woerden (Utrecht).

 

Als licentiehouder / groothandel van verschillende clubs als Feyenoord, PSV, FC Utrecht, N.E.C., NAC en Willem II mag Pro Badge zich ervaren noemen in de ontwikkeling en distributie van officiële voetbalmerchandise en fanartikelen. Tevens vertegenwoordigt Pro Badge bijna alle internationale topclubs in de Benelux. Op zoek naar FC Barcelona, Manchester United of AC Milan producten? Dan is Pro Badge de leverancier!

Ook voor merchandise ontwikkeling of relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres!

De Badge Group, waar Pro Badge deel van uit maakt, specialiseert zich reeds 35 jaar in de levering van fan-, promotie- en evenement gerelateerde producten. De Badge Group is met veel nationale en internationale gerenommeerde klanten in zowel de sport & muziek wereld toonaangevend in Europa op het gebied van merchandising. Zo zijn/waren wij hoofdleverancier van o.a. de verschillende koninklijke huwelijken, alle betaald voetbal clubs in de Benelux en omringende landen, Champions League, UEFA, FIFA, KNVB, DFB. FA, FF, NFL, MLB, NHL & het Eurovisie song festival.

Wij denken graag met u mee bij het ontwikkelen en produceren van uw eigen merchandise! Laat u inspireren op Merchandisingshop.nl of ga voor een enorme keuze relatiegeschenken naar Relatiegeschenken.nl.